среда, 12. октобар 2011.

Решење

Ово је превазишло границе безобразлука. Сви тржишни инспектори су добили "Решење којима се ОДОБРАВА полагање посебног стручног испита".

Немојмо сметнути с ума да ниједан тржишни инспектор није тражио одобрење, нити је писао захтев, нити молбу.

Према Правилнику о програму и начину полагања посебног стручног испита за тржишног инспектора (СГРС 59/2011)Захтев за полагање испита (члан 7. став 2.)подноси Служба надлежна за људске ресурсе. Према томе, њој и треба да се одобри полагање, а не инспектору. Дакле, драго Одељење за људске ресурсе, изволите на испит па полажите у своје име. Ако вам треба неко да вам шапуће на испиту, ту вам не можемо помоћи, јер сте безнадежан случај. Ионако немате више никакву функцију откако су укинуте визе за европске земље. Служите само као магацин прашњавих фасцикли и досијеа, које нико не отвара, јер да их је икада ико отворио, схватио би да су ти службеници (осим можда понеког начелника или државног секретара), у готово стопостотној већини положили посебан стручни испит за тржишног инспектора.

До краја овог дана (13.октобар), на блогу ће се појавити образац жалбе на једно од најглупљих решења које је Петроније Шуљагић, у животу своме имао прилику да прочита. Жали Боже хартије потрошене за производњу тог смећа.

1 коментар:

  1. PRIPADNOST BILO KOJOJ POLITIČKOJ FRAKCIJI ODTPADNUTOJ OD MATICE MAJKE NE UMANjUJE KARAKTERNU OSOBINU KOJA SE STIČE ROĐENjEM ILI LOŠOM ŽIVOTNOM NAOBRAZBOM, DAKLE BITANGA UVIJEK OSTAJE BITANGOM, TE U TOM SMISLU PUNA PODRŠKA ŠULjAGIĆ PETRONIJU, DIPL. INŽ. U BORBI PROTIVU OSVEDOČENIH PROTUVA U SVOM RADNOM OKRUŽENjU, KOJIH JE U OZOBILjU !!! NE SAMO U TRŽIŠNOJ INSPEKCIJI VEĆ NA SVIM NIVOIMA !!!

    ОдговориИзбриши