понедељак, 19. септембар 2011.

Полагање државног испита

За четрнаест година колико радим у Београдском одељењу Тржишне инспекције, нагледао сам се свакојаких глупости, небулоза и безобразлука. Последња у низу дрскости, је одлука наших главешина да нас натерају да поново полажемо државни испит. Ово прееиспољно силеџијство, повод је за покретање овог блога.

Петроније Шуљагић одбија да изађе на испит који је већ положио.

До сада ме нису сломили. На овом месту ћете од данас моћи редовно да пратите збивања у Сектору тржишне инспекције. Сазнаћете све гадости које се дешавају у овом Министарству. Циљ ове писаније је да спознате куда одлази и на које се све глупе начине троши новац пореских обвезника. Биће вам презентирани полтрони, нерадници, нестручњаци... Сазнаћете све о надуваним фактурама. Добићете све информације о "кадровима" који воде посао у овом несрећном Министарству. Знаћете коме сте препустили да управља вашом државом, новцем и стрпљењем.

Наставак следи...

1 коментар:

  1. Државна управа Републике Србије, од највишег места па до најнижег управљачког шрафа - зградоначелника, има сва обележја националсоцијалистичке партије и владе Трећег Рајха, нарочито у делу поступка селекције кадрова, поданичком односу спрам Врховног Вође и управљању привредом. То најбоље осликавају њихове реформе у сектору образовања, правде, здравству, ... Чуди ме да досада нису дошли на ингениозну идеју да пониште рачунање времена те да се исто има рачунати од оног момента када њихове гузице заседну у кожнате фотеље !!! Оволику бахатост није испољавао ни Милош Обреновић, али проблем није у њима већ у ДНК суставу и размишљању БОЉЕ ЈА НЕГО НЕКО ДРУГИ-КАЛИФ УМЕСТО КАЛИФА, то је чаробни напитак који ове преиспољне битанге одржава у животу.

    ОдговориИзбриши